De meest voorkomende misvattingen over preventiemethoden.

De meest voorkomende misvattingen over preventiemethoden.

Momenteel is informatie over anticonceptiva erg toegankelijk geworden. Iedereen kan leren van de media, reclame, modieuze damesmagazines, radio. Er zijn veel verschillende anticonceptiemethoden. U kunt, enigszins het meest acceptabel proberen, één geschikt voor u kiezen. En het feit dat het aantal ongewenste zwangerschappen en abortussen groot genoeg is, eerst spreekt over onze frivoliteit, om te hopen op onze favoriete Russische “Avos”, en niet over het tekort aan informatie. Volgens de statistieken van de Wereldgezondheidsorganisatie per jaar eindigt 20% van de zwangerschappen met abortussen, en 40% van hen is slechts op verzoek van een vrouw. En, zoals het bleek, de vruchtbaarheid in Rusland is twee keer lager dan kunstmatige abortussen.

Degenen die abortus, infectieuze en geslachtsziekten willen vermijden, baren een gezond gewenst kind, de moeite waard om met deze vraag te gaan. Ik zal proberen verschillende wortelovertuigingen te weerleggen, die misschien, misschien met je gedeeld, je moeders, vriendinnen, vrienden op de forums op internet.

Mislukt, duizenden lot breekt – “zwanger worden in” eerste keer “is onmogelijk”.

Kan! De kans om zwanger te raken bij de eerste seksuele daad gelijk aan een ander, en het maakt niet uit dat het voor u “eerste”, die een speciale betekent. Zwangerschap optreedt wanneer de spermatozoid wordt gevonden met een ei bevrucht en deze. En hij doet er helemaal niet toe de eerste deze tijd of niet de eerste.

Men gaat ervan uit dat de eerste seksuele daad is het meest geschikt voor een condoom. In aanvulling op de zwangerschap, zal beschermen zowel potentiële infectieziekten.

Tijdens de “kritieke dagen” is het onmogelijk om zwanger te raken.

Er zijn eigenlijk weinig kansen, maar ze zijn! Het meest waarschijnlijk, dit betreft vrouwen met lang maandelijkse. Immers, zoals u weet, het sperma kan worden in het slijmvlies lid van de vrouwen tot zeven dagen, en al die tijd is hij in staat om te bevruchten. Dat wil zeggen, op het moment van de eisprong, een ongewenste ontmoeting met een eicel kan optreden, en als gevolg van een ongeplande zwangerschap.

Het gebruik van voorbehoedsmiddelen schaadt de gezondheid.

“Oudere” hormonale fondsen zetten het lichaam echt een negatief effect van vlees aan trombose en hartziekten. De voordelen van het gebruik van moderne microdoïde-anticonceptiva in ieder geval overschrijdt het risico op ongewenste zwangerschap en abortus. Hormonen als onderdeel van moderne anticonceptiva, vergelijkbaar met hormonen van ons lichaam, en hun correspondentie is zo dicht mogelijk bij de natuurlijke. Indien het geneesmiddel zorgvuldig geselecteerd door de arts, zal het helpen om het gewicht te stabiliseren, het verbeteren van de conditie van het haar en de huid, zal redden van premenstruele pijn.

Deze beschermingsmethode heeft een aantal contra-indicaties, daarom is het belangrijk bij het kiezen van een anticonceptie, zorg ervoor dat u een specialist www.padgettwaterbury.com/waar-kun-je-een-meisje-huren-plekken-voor-de-beste/ raadpleegt.

Noodcontraceptie is gelijk aan abortus.

Noodcontraceptie is methoden om zwangerschap onmiddellijk na geslachtsgemeenschap te voorkomen. Het belangrijkste werkingsmechanisme van deze geneesmiddelen is een vertraging of versnelling van de ovulatie, een versnelde endometriale transformatie, een verdikking van het cervicale slijm, en als gevolg daarvan de onmogelijkheid van een eierimplantatie. Als de bemesting en implantatie van de eieren plaatsvonden, dan zullen geen pillen niet helpen. Resolutie van dit probleem zal worden beschouwd als een abortus. EG-medicijnen kunnen worden genomen door vrouwen die contra-indicaties hebben aan constante ontvangst van hormonale anticonceptiva.

Onderbroken seksuele handeling – een betrouwbare beschermingsmiddelen.

Onderbroken seksuele geslachtsgemeenschap – volledig niet-fysiologisch en schadelijk voor een man. Hij kan niet voldoende ontspannen, de hele tijd in spanning, om de gekoesterde seconden niet te missen. De realiteit is als volgt: sommige van de spermatozoa komt de vagina van een vrouw binnen voordat ejaculatie. Dus werkt de man en niemand kan het beheersen. De tweede minpuntje van deze methode wordt seksueel overdraagbare aandoeningen. Er is niets om commentaar, dus alleen bewezen koppels kunnen deze methode voor willekeurige verbindingen toe te passen is het gevaarlijk.

Citroen en azijn – zijn betrouwbaar middel van bescherming.

eeuwfeest! Er is een beetje logica erin. Inderdaad, spermatozoa sterven in een zure omgeving. Maar … Het is onwaarschijnlijk dat je goed kan snijden elke vouwen. Bovendien kunnen brandwonden ontstaan ​​door zuur, de zure milieu van de vagina verstoren de wand letsels ontstaan. En dit is beladen met de toevoeging van de infectie.

Om zwanger te raken, moet je orgasme.

Man om morsen sperma, moet je ervaring orgasme. Vrouwelijk orgasme is slechts een korte-termijn cut van de spieren van de vagina. Ei in een gezond lichaam rijpt elke maand, en is niet afhankelijk van hoe tevreden met hun seksleven. Daarom wordt het orgasme niet geassocieerd met de mogelijkheid van de zwangere.

Een onderzoek naar de identificatie van al deze mythen werd uitgevoerd door Opinie Gezondheid. Het ging om 1.000 vrouwen in de leeftijd 18 tot 50 jaar. Veel vrouwen genaamd Coca-Cola met een goede anticonceptie, en 18 van de respondenten waren ervan overtuigd dat hormonale pillen kunnen beschermen tegen HIV. Velen van ons deze mythen zal grappig lijken, en veel mensen geloven in deze goedkope en betrouwbare manieren.
Wees gezond en laat het nieuws over uw zwangerschap zal een vreugdevolle gebeurtenis!

auteur
Natalia sarmaeva voor het vrouwenmagazine “charme”

Leave a Reply

Your email address will not be published.